Koop nu. Betaal 30 dagen later met Klarna.
0

Uw mandje is leeg

Over ons


ONS VERHAAL
DiamondSmile® is een Duits bedrijf dat tandenbleekproducten verkoopt voor uw perfecte glimlach. Wij willen de beste en meest betrouwbare distributeur van tandenbleekproducten in Europa worden, zodat iedereen de kans krijgt op een natuurlijke, witte en stralende lach.

Wie zijn wij?
Hallo, wij zijn het team van Diamond Smile®. Wij zijn een bedrijf uit Duitsland en gevestigd in Berlijn. Wij zijn een kleine en innovatieve star-up met regionale wortels. Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde jonge mensen, die allemaal een speciale interesse hebben in tandheelkunde en mondhygiëne, evenals stralende witte tanden. Wij werken alleen met experts en zijn gefascineerd door innovatieve en hoogwaardige hulpmiddelen die u in staat stellen elke dag wakker te worden met een witte en stralende lach. Daarom bieden wij alles wat te maken heeft met witte tanden, een stralende lach en tand- en mondverzorging. Bovendien ontvangen al onze klanten en leden van onze community gratis belangrijke informatie en tips over deze onderwerpen.

3 Zahnärzte lächeln in einer Zahnarztpraxis.

Waar staan wij voor?
Wij staan voor het natuurlijk en effectief bleken van tanden. Wij zijn vooral geïnteresseerd in de bescherming van tanden, tandvlees en de binnenkant van de mond. Wij branden voor nieuwe creatieve producten op het gebied van tandheelkunde en hebben zeer hoge eisen. Daarom testen wij al onze producten meerdere malen zelf en onderzoeken of er problemen met de producten zouden kunnen ontstaan. Als we ergens helemaal van overtuigd zijn, geven we het vrij voor distributie. Wij staan volledig en HONDERDELIJK achter onze producten.

Ein Mitarbeiter steht im Lager von Diamond Smile.

 

De tandenbleek professionals uit Duitsland
Onze tweede kerncompetentie na onze onberispelijke en natuurlijke producten is onze service. Wij zijn er voortdurend en permanent voor onze klanten. Wij helpen waar we kunnen en nemen graag feedback aan om fouten te corrigeren of nieuwe producten te ontwerpen.

Ons doel is om u te inspireren. We willen nauw samenwerken met onze klanten om de producten te promoten die ze willen, maar ook om hen te helpen met eventuele vragen of zorgen die ze hebben.


Wat willen wij?
Wij willen het leven en de levenshouding veranderen om onze medemensen meer open-minded en vreugdevol te maken. Daarnaast proberen we weg te komen van de saaie producten van de discounter naar creatieve ideeën, die niet in elke winkel of online winkel worden aangeboden. Wij willen dat al onze klanten altijd volledig tevreden zijn. Om deze reden brengen wij alleen onze beste producten op de markt en overtuigen wij met een uitstekende service. Wij willen iedereen een stralende en witte lach geven op een natuurlijke manier en zonder de kosten van honderden euro's naar de tandarts.

Lena-Marie Wagner von Diamond Smile steht lächelnd in ihrer Zahnarztpraxis.

 ONZE MISSIE
"Door Diamond Smile hebben nu niet alleen enkele patiënten, maar ook vele mensen over de hele wereld de mogelijkheid om hun tanden te bleken binnen de kortst mogelijke tijd, pijnloos en in elke levenssituatie.Ik hoop dat u net zo enthousiast bent als duizenden andere mensen die al voor Diamond Smile hebben gekozen. Je hebt maar één glimlach!"

Lena-Marie Wagner

Lena-Marie Wagner von Diamond Smile Unterschrift.