Koop nu. Betaal 30 dagen later met Klarna.
0

Uw mandje is leeg

Frequently Asked Questions:

U zult een maximaal resultaat zien na 6 opeenvolgende toepassingen als u de instructies opvolgt. Het wordt aanbevolen om uw tanden goed te poetsen voor het aanbrengen.

Tanden bleken duurt maximaal 45 minuten en minimaal 10 minuten per toepassing. U kunt beginnen met een kortere duur van 15 minuten en de behandeling met 5 minuten verlengen elke keer dat u uw tanden bleekt. Als u tevreden bent met uw resultaat, dan is een dagelijkse toepassing van 10 minuten voldoende om uw tanden voor lange tijd helder en wit te houden.

Nee, onze whitening gel bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten en is veganistisch. Daarom is onze whitening gel absoluut veilig voor uw tanden en tandvlees.

Wij raden u aan de tandenbleekkit om de 7 dagen te gebruiken om uw tanden witter te maken. Zo blijven uw tanden op de lange termijn stralend.

Onze whitening kit bevat onze gepatenteerde whitening gel formule en een power LED lamp. Onze whitening gel maakt voornamelijk gebruik van glycerine om vlekken effectief te bestrijden en de tanden permanent witter te maken. Natuurlijke antibacteriële ingrediënten zoals menthol helpen pijn of gevoeligheid aan glazuur of tandvlees te voorkomen.

Wij raden aan 1/4 van het spuitje aan de bovenkant en 1/4 aan de onderkant van het mondstuk te gebruiken. U kunt ook altijd meer of minder whitening gel op uw tanden gebruiken. 

Het resultaat is afhankelijk van de mate van verkleuring en de individuele natuurlijke kleur van uw tanden. Na de eerste paar toepassingen zult u de eerste resultaten zien. Met de juiste toepassing en mondhygiëne kunnen uw tanden tot wel 12 tinten lichter worden. Gebruik onze actieve kool voordat u uw tanden gaat bleken voor een maximaal resultaat.

Bij goed gebruik van onze tandbleekkit in combinatie met onze andere tandbleekproducten, zal uw witte glimlach meestal tot twee jaar blijven. Als u vaak stimulerende middelen gebruikt, zoals: Koffie, frisdrank, thee met looistoffen, tabak, etc., zullen uw tanden na verloop van tijd weer donkerder worden. Dit is echter geen enkel probleem, want u kunt gewoon een nieuwe whitening gel bestellen voor uw teeth whitening kit.

Onze tandenbleekkit bevat 6 tot 9 behandelingen om uw tanden witter te maken, afhankelijk van uw gebruik. Wanneer u alle bleekgel heeft opgebruikt, kunt u bij ons een doosje navullingen van de bleekgel bestellen. Zo bent u er zeker van dat uw tanden lang helder en wit blijven.

De beste manier om uw tanden witter te maken is door thuis te ontspannen en de kit te gebruiken na het tandenpoetsen. Het is het beste om donkere thee, tabak en koffie te vermijden tijdens de whitening periode. Gebruik onze actieve kool voordat u uw tanden gaat bleken voor een maximaal resultaat.

Elke zwangerschap kan heel verschillend zijn, dus voordat u uw tanden laat bleken, raden wij u aan een arts of verloskundige te raadplegen voor eventuele gezondheidsproblemen.

Om hygiënische redenen raden wij aan alleen het mondstuk te gebruiken. Natuurlijk kunt u de whitening gel delen met anderen, maar voor een maximaal resultaat kunt u het beste de gehele inhoud van de whitening gel gebruiken om zelf uw tanden te bleken.

Wij raden u aan te wachten tot uw beugel verwijderd is voordat u uw tanden thuis bleekt, om ongelijkmatig bleken te voorkomen. 

Het thuis bleken van tanden en kiezen wordt op zijn vroegst aanbevolen voor personen van 16 jaar en ouder. Als u jonger bent dan 18 jaar, raden wij u aan toestemming van uw ouders te vragen voordat u Diamond Smile producten online koopt.

Ja, onze whitening kit is geschikt voor alle tanden. Wij raden u alleen aan om voor gebruik een kleine hoeveelheid gel direct op uw tanden en mondstuk aan te brengen. Het mondstukje is gemaakt van een zacht, flexibel rubber dat zich comfortabel aanpast aan de vorm van uw mond en tanden. Onze tandenbleekpen en actieve kool zijn ook geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Wij kunnen kunsttanden, implantaten, kronen en dergelijke bleken tot hun basiskleur (fabricagekleur). Anders werkt de witmakende gel alleen op natuurlijke tanden en maakt deze lichter.

Overtollig speeksel tijdens het bleken van de tanden is volkomen normaal en heeft geen enkele invloed op het resultaat van het bleekproces. Integendeel, speeksel verdeelt de gel gelijkmatig over de mond en de tanden. Onze formule is gemaakt met veilige ingrediënten, dus er is geen probleem als u per ongeluk een kleine hoeveelheid gel zou inslikken.

Wij bevelen aan dat de gelspuiten binnen 24 maanden na opening worden gebruikt. Gedurende deze periode kunt u het product het beste op een koele, droge plaats en buiten bereik van direct zonlicht bewaren.

Nee, het LED-lampje is niet waterdicht omdat het twee batterijen bevat. Zorg ervoor dat u het mondstuk loskoppelt van het LED-lampje voordat u gaat spoelen.

Ons mondstuk is gemaakt van siliconen, dus het is zeer flexibel en past in elke vorm en grootte van de mond.

De resultaten van onze klanten zijn meestal veel beter met de whitening-kit dan met conventionele whitening-strips. Een van de redenen hiervoor is de ingebouwde power LED activeringstechnologie, die de glycerine direct op de tand activeert. Dit betekent dat zelfs hardnekkige kleurdeeltjes kunnen worden gesplitst en zo onzichtbaar worden gemaakt. 

Ja, als u uw tanden poetst voordat u ze met actieve kool bleekt en de actieve kool volgens de instructies korte tijd laat inwerken, zal het effect van de tandenbleekkit toenemen. De reden hiervoor is dat door het gebruik van actieve kool de grove onzuiverheden al verwijderd zijn en de bleekgel de tand beter bereikt. 

De tandenbleekgel bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten en is veganistisch.

Ingrediënten: Glycerine, water, propyleenglycol, xanthaangom, natriummetasilicaat, cellulosegom, aroma, natriumchloride, natriumdehydroacetaat, xylitol, natriumchloriet, natriumbicarbonaat, dinatrium-EDTA.